zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies

L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del servei

El 5 de juny està previst que comencen les obres de millora i manteniment de la línia de tren que uneix les ciutats d'Alcoi i Xàtiva amb pas per Cocentaina. Aquests treballs que portarà avant ADIF s'allargaran durant 6 setmanes, i el transport per ferrocarril serà substituït per línies addicionals d'autobús aquest temps.
 
 
L'inici imminent d'aquests treballs ha agafat totalment per sorpresa a l'Ajuntament de Cocentaina. De fet, l'alcaldessa Mireia Estepa ha mostrat públicament la seua sorpresa en haver-se assabentat d'aquesta actuació mitjançant els mitjans de comunicació, sense haver rebut abans cap avís ni comunicació oficial per part del Ministeri de Foment, de Delegació del Govern o del Subdelegat a la província.
 
 
“Ens alegra saber que per fi s'actuarà sobre la línia Alcoi-Xàtiva i esperem que els treballs i millores no es queden ací i seguisca invertint-se en la modernització d'aquesta. Amb tot, no compartim la forma de procedir de les autoritats estatals competents, que ni informen ni ens transmeten directament tots els detalls per tal de mantenir informats als nostres veïns i veïnes. Tal vegada per a ells no és important, però des de l'Ajuntament de Cocentaina considerem que és fonamental mantenir una transparència total amb la ciutadania i que tot el món sàpia en tot moment quines mesures i accions estan portant-se avant. Encara que tard, esperem que en algun moment arribe l'anunci oficial, si potser abans que comencen les obres”, apuntava Mireia Estepa.

...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal