zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
La Fira de Tots Sants 2018 desvela el seu cartell, presenta al lector del 'Privilegi' i desgrana la seua programació

El guió estarà conduït per la periodista contestana Maite Barrachina, qui donarà pas igualment a la projecció per primera vegada de l'spot audiovisual oficial de la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2018.

Aquest divendres 5 d'octubre es presenta la 672a edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Com ve sent habitual des de fa uns anys, l'acte oficial, que començarà a les 20:15 hores, es celebrarà a l'escenari exterior del Centre Cultural el Teular, en presència d'autoritats i de tots els veïns i veïnes que vulguen conéixer de primera mà tots els detalls d'aquesta Fira de Tots Sants 2018.

 

Sens dubte, l'acte comptarà amb dos protagonistes d'excepció, dos contestans i amants de la Fira de Tots Sants: Tere Cerver, autora del cartell de la 672a Fira ('Cocentaina en Fira... una caixa de sorpreses'), i Kiko Moya, l'encarregat de llegir el 'Privilegi' el pròxim 1 de novembre des del Palau Comtal. Tots dos tindran ocasió de dirigir-se durant uns minuts als presents en el que serà, de ben segur, un dels moments més emotius de la vesprada.

 

Però a més, altres entitats i agrupacions prendran part d'aquesta festiva presentació, com ara el Grup de Danses Cocentaina i la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet, aportant el toc tradicional a aquest modernitzat acte.

 

El guió estarà conduït per la periodista contestana Maite Barrachina, qui donarà pas igualment a la projecció per primera vegada de l'spot audiovisual oficial de la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2018.

 

Per la seua banda, serà la regidora de Fira Mariona Carbonell qui, dirigint-se als presents, farà un repàs per les principals novetats del certamen centenari d'aquest any. Deixant per a l'alcaldessa Mireia Estepa el tancament d'aquest acte que s'ha convertit en una cita obligada per als contestans i contestanes en els últims anys.

 

 

 

 


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal