zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Jordi Pla, candidat a l’Alcaldia de Cocentaina

El regidor Jordi Pla ha estat escollit per unanimitat de l’assemblea del Col•lectiu 03820-Compromís com a candidat a l’Alcaldia de Cocentaina.

El Col·lectiu 03820-Compromís ha presentat el que serà el seu cap de llista per a les pròximes eleccions municipals. Serà Jordi Pla, actual regidor a l’Ajuntament des de les eleccions del 2015. És el primer partit que presenta el seu candidat a 9 mesos vista de la propera contesa electoral. La decisió del canvi de candidat va ser votada per unanimitat en la darrera assemblea general de la coalició que tingué lloc el passat 14 de setembre. D’aquesta forma, Pla assumeix el relleu d’una forma tranquil·la, natural i ordenada.

 

“Em presente amb la intenció de ser el pròxim alcalde de Cocentaina”, ha afirmat Pla. “Assumisc amb molta il·lusió i responsabilitat l’encàrrec. És per a mi un somni tenir la possiblitat de gestionar el futur del meu poble. Confie en les possibilitats del futur de Cocentaina i espere guanyar-me la confiança dels contestans i contestanes”, ha afegit el candidat a l’Alcaldia.

 

Pla ha explicat que el Col·lectiu 03820 – Compromís és l’alternativa viable i de trellat perquè Cocentaina tinga un canvi polític després de 39 anys de govern del Partit Socialista. A més a més, ha anunciat que conformarà una candidatura transversal de poble per a reflectir de la millor forma al conjunt de la societat contestana. També ha remarcat que la prioritat de la coalició és fer una Cocentaina millor i amb futur.

 

Per finalitzar, Jordi Pla fa una crida a tots els contestans i contestanes a que acudisquen a l’acte de presentació oficial del candidat a alcalde de Cocentaina, el proper dissabte 29 de setembre, al Centre Cultural El Teular, a les 7 de la vesprada.

 


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal