zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
El PP proposa una comissió per millorar l’estat del Passeig del Comtat i demanen soterrar els contenidors de brossa

El PP creu prioritari solucionar els continus desperfectes de l’avinguda.

Durant la comissió d’urbanisme celebrada el passat dia 6, el portaveu dels populars Rafa Montava va proposar iniciar una comissió amb la finalitat de millorar l’estat del Passeig del Comtat. La comissió tindrà com a finalitat arribar al consens necessari per tal de canviar el rumb d’esta avinguda reduint els costos de les contínues reparacions que, segons la justícia, s’ha d’assumir per part de l’Ajuntament (i no de l’empresa constructora) degut a que no se li dona l’ús correcte a la mateixa.

 


Segons Rafa Montava: “el Passeig deuria ser una avinguda acabada, un lloc on realment no tinga'm que patir continues reparacions ni vore continus desperfectes. Volem inaugurar-lo en totes les garanties de funcionament i tindre ben clar si és peatonal, semipeatonal o obert als vehicles. No sols per concepte urbanístic sinó per mera previsió del que podem i devem fer amb ell de cara al futur”.

 


Els populars també han proposat soterrar els contenidors de brossa. Segons la formació, resulta molt més còmode per a la ciutadania, més higiènic i a més, a les localitats adjacents ja hi han exemples que han funcionat molt bé.

 

 

Elena Sanz, regidora popular, recalca que “hem d’anar en consonància amb els nous temps, i els contenidors soterrats son ja el present. Suposen, no sols un pas endavant per a l'accessibilitat, sino també per a la salubritat dels veïns i l’impacte visual dels nostres carrers.

 


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal