zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Jordi Pla: “Cocentaina és l’únic de 30 pobles que al programa Senderisme entre Muntanyes, ofereix una ruta urbana”

Des del Col•lectiu 03820-Compromís no comprenen com l’equip de govern organitza una ruta urbana per al programa Senderisme entre Muntanyes de la Mancomunitat de l’Alcoià-El Comtat i la de la Vall d’Albaida.

El Col·lectiu 03820-Compromís valora positivament la col·laboració entre les mancomunitats de l’Alcoià-El Comtat i la Vall d’Albaida en màteria turística i mediambiental amb el programa Senderisme entre Muntanyes. Així i tot, des de la coalició mostren la seua total sorpresa davant el fet que l’Ajuntament de Cocentaina haja organitzat una ruta urbana dins d’un cicle de rutes per les muntanyes.

Segons el regidor Jordi Pla, “no entenem com dins d’un cicle d’excursions per les nostres serres, l’Ajuntament de Cocentaina organitza una ruta pel nucli urbà del municipi. No té cap lògica ni cap trellat.”

 

A més a més, Pla explica que “Cocentaina és l’únic dels 30 pobles i de les 30 activitats programades que no ofereix una ruta mediambiental dins de les rutes per les muntanyes del nsotre entorn”

 

“És curiós que sent una entrada natural a la Serra de Mariola i tenint 1.831’59 hectàrees de Parc Natural, l’equip de govern visca d’esquenes a la nostra serra. Un exemple més de la nul·la planificació turística i de la poca sensibilitat de l’equip de govern a l’hora de promocionar el turisme mediambiental al nostre poble”, ha afegit Pla.

 


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal