zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
«La importància d’una Cocentaina lliure de barreres» xerrada oferida als tècnics d’urbanisme de l’ajuntament

L’encarregat d’impartir la sessió va ser un tècnic especialitzat de la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica .

 
Tot el personal tècnic del departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Cocentaina va ser convocat a una xerrada informativa l’11 d’abril sobre la importància de construir un poble lliure de barreres arquitectòniques. 
La xerrada estava promoguda per la regidora d’Autonomia Personal, Mireia Estepa, per tal de sensibilitzar als treballadors municipals i oferir-los la possibilitat de parlar amb un expert i poder-li plantejar les inquietuds i dificultats del seu dia a dia, tot i que les obres noves que es fan complixen les normes d’accessibilitat. 
L’encarregat d’impartir la sessió va ser un tècnic especialitzat de la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) d’Alacant amb qui l’Ajuntament de Cocentaina manté una bona relació de col·laboració.
 
 
A la xerrada també van estar presents algunes de les entitats contestanes que treballen amb persones amb diversitat funcional per tal de poder traslladar les seues experiències i poder aprendre més sobre aquesta qüestió.
 
 
L’experiència ha sigut d’allò més enriquidora segons comenten alguns tècnics de l’Ajuntament i la regidora de l’àrea diu estar molt contenta amb la implicació dels treballadors que explica que són «les mans amb les quals construïm el nostre poble».
 
 
L’alcaldessa també explica que «el compromís del govern és ferm: volem una Cocentaina per a totes les persones, és a dir, accessible, per això cada any destinem una partida econòmica per a eliminació de barreres arquitectòniques a més de les inversions que ixen del romanent i és imprescindible que polítics i treballadors municipals estiguem sensibilitzats amb aquesta qüestió».
 

...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal