zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
1070 persones volen treballar i no poden

Segons les dades oficials, l’atur supera el 20% en Cocentaina

El PP lamenta que a Cocentaina, la recuperació econòmica siga més lenta que a l’Alcoià, la Foia i la resta de la nostra comarca. El nombre de parats es situa en 1070, el que suposa superar la barrera del 20%, qüestió que s’agreuja si tenim en compte que l’any comença amb 40 parats més, mentre, per exemple Ibi –model per als populars-, creix amb 94 nous llocs de treball.Els populars argumenten que la política de titular del Govern local és la principal culpable de l’estancament econòmic de Cocentaina. “Quan es gasta temps en penjar proclames del balcó de l’Ajuntament o en adherir-se a construir unes vivendes socials que es sabien impossibles però que van servir per a fer-se la foto, es lleva de l'oficina, de la feina invisible de construir una marca i un teixit empresarial que ens hauria d’allunyar d’estes xifres” comenta la regidora Elena Sanz.

 


“Durant la passada campanya ja vam advertir de la importància del co-working i el pacte local per l'ocupació; que ens haguera pogut dissenyar un full de ruta que ara ens serviria per aprofitar el creixement econòmic general” apunta Elena.

 


Els populars també argumenten que “com demostren diversos estudis, els cursos d’empleo públic no van a solucionar el problema, sempre que no siguen complementats amb polítiques d’incentivació empresarial, ja que en l’àmbit privat, on s’han de reabsorbir la majoria d’aturats, no existeix la suficient oferta” apunta Ray Montava, president local.

 


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal