zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
El President de la Generalitat Valenciana Ximo Puig inaugurarà la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2017

Durant aquests 5 dies de Fira s'esperen l'arribada de més de 450.000 persones a Cocentaina per gaudir amb la variada oferta comercial, cultural i d'oci que ofereix el municipi amb la seua Fira.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina encara la seua recta final de preparació abans que arriben els dies centrals del certamen que es celebra entre l'1 i el 5 de novembre a la capital el Comtat. 

 

Els qui van confirmant la seua assistència a hores d'ara són les autoritats i representants públics. Per segona vegada, el President de la Generalitat Valenciana Ximo Puig ha acceptat la invitació del consistori contestà i serà ell l'encarregat d'inaugurar oficialment la 671a edició de la Fira de Tots Sants. Ximo Puig, acompanyat per l'alcaldessa Mireia Estepa i la regidora de Fira Mariona Carbonell, presidirà la balconada principal del Palau Comtal just en el moment en què el lector del Privilegi, el contestà i President de l'Advocacia Valenciana Juan José Tortajada, done lectura al text de Pere IV mitjançant el qual atorgava a la vila de Cocentaina el dret per a celebrar aquesta Fira.

 

Però Puig no serà l'únic representant del Govern valencià i d'altres institucions que estiga present en aquesta inauguració de la Fira de Tots Sants. Pel moment també han confirmat la seua assistència Vicent Soler, Conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Rafa Climent, Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, Rebeca Torró, Directora General d'Habitatge, la diputada socialista en el Congrés Patrícia Blanquer, el diputat en Les Corts Rafa Briet i el Subdelegat del Govern en la província d'Alacant José Miguel Saval. A més, d'un llarg llistat de diputats i alcaldes de les localitats veïnes.

 

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, ha manifestat la seua satisfacció en comprovar com les institucions superiors a l'Ajuntament mostren públicament el seu suport a la Fira de Tots Sants: “Per a nosaltres és tot un honor que el President Ximo Puig ens acompanye en la inauguració de la Fira i diu molt de la importància del nostre certamen i de la consideració que d'ell es té a la Generalitat Valenciana”.


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal