zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Inaugurada la nova seu del Col.lectiu 03820 - Compromís al Passeig

La nova seu de Col•lectiu 03820-Compromís compta amb dues àmplies sales en què no falten els colors corporatius de la formació com són el taronja i el blanc. A més a més, des de la formació conviden a la ciutadania a participar de les seues assembles setmanals dels dilluns a partir de les 19:00 hores.

El passat divendres, el Col·lectiu 03820-Compromís va estrenar nova seu al Passeig del Comtat amb l'objectiu de disposar de més espai per poder desenvolupar la seva feina de cara a les próximes eleccions municipals del proper mes maig. A l'acte van assistir nombrosos membres de la formació així com simpatitzants que van tenir l'oportunitat de conèixer les noves instal·lacions i degustar un vi d'honor. Cal destacar l’absència més que justificada del diputat Joan Baldoví, que està en un procés de recuperació després del seu desmai al Debat sobre l’estat de la Nació al Congrés.

L'alcaldable Xavi Anduix; Esther Blanes; Jordi Pla i Paula Figuerola han estat els quatre membres que han estat al capdavant de l’acte inaugural. Els quatre han coincidit que amb l'obertura d'aquesta seu es fan més visibles i s'acosten més a la ciutadania, ja que se situen en una de les principals artèries de la Vila Comtal. A més a més, tots quatre van remarcar i van fer patent la necessitat de canvi i la disposició de la coalició per tal d’encapçalar-lo sota unes prioritats clares: la reactivació econòmica, la defensa del patrimoni, la participació ciutadana i l'eficiència en la gestió dels recursos públics.


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal