zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Teatre a MuroEl pròxim diumenge dia 9 de febrer, al Centre Cultural i a les 19:00 h, es representarà l'obra de teatre Angoixa, interpretada per Ana Sandoval i Marcos Cantó. Aquest últim, a més, és l'escriptor i director de l'obra, que tracta sobre les addicions i la repercussió que poden tindre en un matrimoni.

Els dos actors tenen una llarga trajectòria, a pesar de la seua joventut. De Marcos Cantó podem destacar que en teatre ha treballat en companyies com Teló Teatre, La Dependent, Teatre Circ o Teatres de la Generalitat, i que en televisió ha participat en sèries com ara 'Cuéntame como pasó' o l'Alqueria Blanca. També ha fet cine i doblatge. Amb l'obra Angoixa s'estrena com a autor.

Ana Sandoval va començar en el món artístic fent monòlegs, però prompte passa a formar part dels muntatges teatrals de la Universitat d'Alacant, en què destaca la seua participació en l'obra 'Aquel Fernando', per la qual rep el premi com a millor interpretació femenina en el certamen “Alicante a Escena 2013”. Recentment estrena 'Angoixa', de Marcos Cantó, 'Un alcoià a New York', de Miguel Peidró, i fa el paper de Nicanora en la sèrie televisiva 'El Secreto del Puente Viejo', d'Antena 3.

Radio Cocentaina


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal