zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
Bono Respir

El termini per poder obtenir aquest “BONO RESPIR” finalitza el 27 de febrer i és necessari agafar cita prèvia amb la treballadora social a la recepció del Centre Social Real Blanc.

El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cocentaina informa que continua obert el termini per a presentar les sol·licituds pertinents per a poder obtenir el “BONO RESPIR”, mitjançant el qual les persones dependents poden sol·licitar estades d’un mes o de diferents caps de setmana en diversos centres residencials.

El termini per poder obtenir aquest “BONO RESPIR” finalitza el 27 de febrer i és necessari agafar cita prèvia amb la treballadora social a la recepció del Centre Social Real Blanc.

S’estableixen tres modalitats:

1. Bo Respir Mensual o BO VERD

Consistirà en un bo per a l'estada durant un mes en una residència de la tercera edat, quan per les necessitats sanitàries o socials expressades en l'article 1 de la convocatòria, la persona major necessite l'atenció integral en un centre especialitzat.

2. Bo Respir Dies o BO BLAU

Consistirà en 20 bons diaris per a l'atenció en residències de tercera edat que podrà fer-se efectiu l'any 2014 en les dates triades per les persones interessades. Aquests bons podran fer-se efectius en la forma que les persones interessades trien, com a forma més adequada per a la satisfacció de la seua pròpia necessitat, durant 20 dies consecutius o en dies agrupats i, en aquest cas, el mínim serà de dos dies consecutius.

3. Bo Respir Cap de Setmana o BO BLANC

Consistirà en 12 bons per al seu gaudi en una residència de tercera edat, en els caps de setmana que la persona interessada trie, d'acord amb el centre en què haja de ser atés, a raó d'un bo mensual, tot i que per necessitats de l'usuari, el gaudi de diversos caps de setmana podrà fer-se efectiu en un mateix mes.

La documentació que cal presentar en el moment de la cita és:

- Sol·licitud segons el model establert

- Informe mèdic segons model, que haurà d’omplir el metge de capçalera del sol·licitant.

- Fotocòpia del SIP.

- Fotocòpia del DNI.

- Informe d’empadronament (que cal sol·licitar al SIC de l’Ajuntament de Cocentaina).

Radio Cocentaina


...Volver



L'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.



Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del servei



Aviso legal