zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
El Teular acollirá el ballet D'Alicia Montava

El diumenge prendrà protagonisme al nostre poble, la dansa. Així doncs, el diumenge 29 el Centre de Cultura El Teular acollirà a les 7 de la vesprada el Festival de Nadal Solidari del Ballet Alicia Montava.

Enguany és el segon any que es realitza i consisteix en un Betlem vivent on l'expressió és únicament la dansa, gaudirem de tot el que es sol representar en un betlem, però per mitjà del ball i amb les nadales com a banda sonora. Cal recordar que tots els personatges estaran representats per les alumnes de l’escola de dansa d’Alicia Montava.

El motiu de fer aquest festival és doble: per una banda, fer una mostra del que es treballa a l'estudi i celebrar el Nadal; i per una altra, recollir menjar per a Cáritas Interparroquial que actualment estan donant menjar a vora 130 famílies del nostre poble.

L'any passat va ser un èxit perquè es van replegar vora 500 kg d’aliments de primera necessitat. La forma de col·laborar és aportant 1 kg de menjar que no caduque, que puga estar emmagatzemat el temps més gran possible. Aquesta aportació es fa a l'entrada de l'espectacle, que recordem serà al Teular. També s'accepten productes d'higiene personal com sabó, xampú i coses per l'estil.

Radio Cocentaina


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal