zapatillaroja.es
"Siempre es más valioso tener el respeto que la admiración ( Jean Jacques Rousseau )"


...Volver
" Els fóssils:una mirada a la historia de la terra" , nova exposició al Palau Comtal de CocentainaLa Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cocentaina ha organitzat una exposició de fòssils titulada "Els fossils: una mirada a la història de la Terra". El motiu principal de l'organització d'aquest esdeveniment ha estat la donació de dues ammonites per part de la vídua de del mestre contestà D. Manuel Pérez de León Reig, Dña Carmen Perez. Els dos fòssils donats tenen un gran valor paleontològic en tractar de peces de difícil troballa actualment.

 En el muntatge de l'exposició ha col · laborat l'Associació Paleontològica Alcoiana Isurus, la qual, mitjançant un conveni signat amb el propi Ajuntament, ha aportat un total de 158 peces i ha participat en l'assessorament de la mateixa. Per la seua banda, la Regidoria de Cultura s'ha fet càrrec de forma íntegra del patrocini de l'exposició, de la seua organització i de les activitats relacionades amb la mateixa.

 La mostra paleontològica estarà exposada en l'incomparable marc del Museu Municipal de Cocentaina del Palau Comtal. Durant un any els visitants d'aquest edifici podran aprofundir en el coneixement de la història més antiga de la terra a través d'aquesta exposició.

 Tant la Regidora de Cultura, Marcela Richart, com Elisa Domenech, la tècnica municipal de Patrimoni Cultural, estan satisfetes del treball realitzat, pel que pensen que la mostra serà d'interès per a tot tipus de públic.

La presentación d’aquesta nova exposició tindrà lloc el proper dissabte 9 de març a les 18:30 hores en la sala daurada del Palau Comtal de Cocentaina.


...VolverL'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font
Aquesta actuació de millora i preservació del patrimoni es suma a altres anteriors com la recuperació del llavador dels Algars.Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies
L'Ajuntament no ha rebut cap avís ni comunicat oficial sobre aquestes actuacions i sobre l'aturada del serveiAviso legal